Mi ez itt?

nur Illusion szentségtelen utóda… Vagy valami ilyesmi. Mínusz a szentségtelen.

Technikailag visszatekinthetne egy sokéves múltra, ha áthoztam volna az anyagot, és linkelném a régi archívumot is, úgy 2009-ig, de nem teszem. Jobb így, kényelmesebb, és ez így a tiszta lap leghasználhatóbb formája. Biztos volt olyan bejegyzésem is az elmúlt években, amitől nem akarok kifutni a világból sikoltozva, de nem fogom megkeresni. És a káosz, ami szépen lassan átvett ott mindent, szintén nem hiányzik.

(Lehet, nem látszott. Engem zavart csak.)

Szóval. Ez itt egy blog. Néha random hülyeségekkel, néha könyvvéleménnyel, néha vég nélküli magasztalással és ömlengéssel, mert nem vagyok képes objektív véleményre olyannal kapcsolatban, amibe beleszerettem. Olyannal se, amit meg gyűlölök. És nem lesz sok. Nyilván nem, mert amikor időm lenne, kedvem nincs, és fordítva. (Fordítva még soha nem akadályozott meg semmi abban, hogy írjak, ellenben untam már meg mondat közepén bejegyzést, szóval… egy nap majd úgyis teszek közzé valamit így. Szórakoztató lesz.)

Társoldal a pilleponty.tumblr.com. Vagy iker. Lehet ennek nevezni ezt? Ott csak és kizárólag a saját alkotásokkal kapcsolatos infók és részletek kerülnek ki, bár lehet, egyszerűbb lenne ezt összekötni azzal, és mindkettőre kipakolni mindent… csak annak semmi értelme. Tehát ott saját cuccokkal kapcsolatban minden. Mostanában az is ritkán frissül, de hátha a nyár majd…

Reklámok