Regények

Folyamatban

A druida és az alakváltó

Limóval közös sztori, váltakozó POV, Anwen szemszöge az övé, én pedig Faelét írom
Leírás: Anwen Kilgour Ehye fővárosából indult útnak, hogy teljesítse az apja által rábízott küldetést. Fael Keryn’das nagynénje gyilkosát üldözi végig Irxián, hogy véghezvigye a halott utolsó kívánságát.
A két lány feladatának látszólag semmi köze egymáshoz, hamarosan mégis mind a ketten a tündeikerpár, Cassius és Fayne cselszövésébe keverednek, aminek a tétje nem kisebb, mint Rizia trónja, a druidák sorsa, és mellesleg Ehye jövője is.
Fejezetek: 12
Műfaj: fantasy
Link: Merengő

A Mahou Shoujo Szuperior Választás

Mágikus lányos sztori. Vagy olyasmi. Jelenleg vázlat alatt, előreláthatóan kisregény.

 

Befejezett

Aisha

nagyon régi, sok apró fejezetből és kliséből álló sztori, de szeressük, mert első önálló befejezett sztori (szentimentalizmus)
Leírás:  A hagyományok ápolása fontos… Éppen ezért kell elhagynia Aishának a nagybátyja házát: hagyományápolásból. Mer’hogy kitagadták szegény lányt… (nem mintha ez zavarná, sőt!) Hamarosan pedig csatlakozik hozzá pár fura szerzet (többek között egy kölyökkutya, egy mágustanonc, egy bérgyilkos, stb. stb.)
Fejezetek: 57
Műfaj: fantasy
Link: Imagine

Hulla az utasszállítón – kisregény

Imagine Író Kupára írt történet; mint minden imagine-es sztorim, ez is törölve lett, csak valami morbid indíttatásból megsajnáltam, így összehányva elérhető egy doksiban Drive-on.
Leírás: Julie-t, a legújabb és egyik legfiatalabb nyomozó üdvöskét éjfélkor riasztják egy esethez. Átlagos gyilkosságnak tűnik az egész, csak aztán egyszer csak a hullának nyoma vész…
Fejezetek: 5+miniszótár
Műfaj: sci-fi, krimi
Link: Drive

Vörös Sárkány

fantasy, folyamatban (sok-sok köszönet érte a tavaszi camp nanowrimónak, juhúú)
Leírás: Marjohmia hercegnőjét elrabolta a Sárkány! Hogy ő kicsoda? Azt senki sem tudja: néha hatalmas szörny, néha öregember, és nemes hölgyek elrablása a fő hobbija, akik aztán sosem kerülnek elő, hiába indulnak merész ifjak és bátor hősök a szerencsétlen teremtések felkutatására… Vagy talán nem is annyira… szerencsétlenek?
Fejezetek: 40
Műfaj: fantasy
Link: Merengő

 

Tervezett

Pixelvilág (kisregényféle)
Hulla az utasszállítón (renoválás)
Megjelöltek (renoválás)
Budapesti urban fantasy valami

 

Félbehagyott/Dobott/Felfüggesztett

Ezüst penge

a cím sugallata ellenére nem fantasy, hanem kémes sztori
Leírás: Logan Hollis ama hiú reménybe merészelte ringatni magát, hogy párizsi nyaralása alig látott apjával fantasztikus lesz. Elvégre mi is történhetne Franciaország kellős közepén egy átlagos amerikai turistával, akinek az apja akkor sem kém, ha annak tűnik?
Tévedni emberi dolog, ugyebár. Így a lány egyik percben még vidáman nyaral, a másikban pedig már elrabolva találja magát, belegabalyodva egy egész világot behálózó összeesküvésbe, oldalán egy tisztázatlan múltú és kétes hírnevű társsal, aki vele kedves… másokat viszont kinyírni szokott…
És Logan Hollis belekóstolhat abba a világba, ami egész életében ott volt egy karnyújtásnyira tőle, csupán nem vette észre… És ez a világ most tárt karokkal várja.
Fejezetek: 4
Műfaj: akció, krimi
Link: Imagine

Megjelöltek

jelenleg igencsak ambivalens viszonyok uralkodnak, szeretem és gyűlölöm ezt a sztorit, ha valaha is újra nekiülök, az nem most lesz; és szeretnék az újabb ötleteimmel foglalkozni
Leírás: Ava Rice legjobb barátnője egy szép napon eltűnik, mégse keresi senki. Sennie a Megjelöltek közé állt… csupán annyi a probléma, hogy egészen idáig gyűlölte őket. Így Ava nyomozni kezd, egy baleset miatt azonban ő is Megjelöltté válik, egy különbséggel: az ő Jele nem fehér. Az övé fekete.
Fejezetek: 27+1
Műfaj: urban fantasy
Link: Merengő

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s