Teen Wolfra várva

Elméletileg mára (mostanra, hamarosanra) ígérték az évadzáró feliratát a Teen Wolfhoz, ami technikailag egyben sorozatzáró is, és basszus… el se hiszem, hogy tényleg várom.

Mármint, nem akartam megnézni a 6B-t. Nagyon nem. Olyan szinten akartam távol tartani magam tőle, mintha nem is létezne, aztán mégiscsak elkezdtem, és hát… nem volt rossz.

Leszámítva, hogy de, de az részletkérdés.

Számomra a mélypontot amúgy is a 4. évad jelképezi, de abban is ott volt Malia, valamint a 6A, mert egy tökéletes témát találtak átdolgozásra, és szerény véleményem szerint, ami úgyse érdekli a világot, szerintem elbaszták. Mármint tündérek és vad hajsza és minden rohadt tündéres mitológia, amiben semmi disney sincs alapesetben, de erre nem is lett belőle semmi? Na mindegy. Ja, meg a 6B tökéletesen szar eleje, mert tényleg? Ez egy fanfiction. Ez több fanfiction, de legalább nem annyira, mint a 4. évad, viszont Liam annyira hülye, hogy az nem vicces, az tényleg bántott, így ez az évad se indult túl jó eséllyel, de… de sikerült neki. Nem teljesen. Csak egy icipicit. De sikerült.

Egyszer leírom részletesen, mit szeretek annyira ebben (első három évad) a sorozatban, és miért olyan csodálatos, hogy gyökér mindenki. Tényleg. De várakozásomnak immár vége, ugyanis felirat fent, és jöhet a rész, twitteren dokumentálva, hogy mi bánt ezzel, és miért nevetséges az egész.

Ez egy ilyen kritizálós rajongás. Túlságosan kritizálós. Tudom én, hogy a “messze nem tökéletes” le se írja néha a minőséget – de leszarom.

Reklámok

Szerző:

MSe

Más nevek még: Emesh. Írok, olvasok, néha random hülyeségekről, néha nem.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s