Juhúúúúúú XDDD

Tegnap láttam a Star Wars 7-et. Végre. Egyszer határoznám el, hogy kibírom a filmig spoiler nélkül, nem vadászom le a komplett sztorit, erre az eredmény: hazaérek, spoiler húgomtól (véletlenül……??!!?!?), spoiler tumblrön, de én vagyok a hülye, hogy felmegyek oda, pont ilyenkor, szóval itt akadtam ki és rángattam át húgomat másnap moziba, és éljen!

Oké, ez a film kurvajó.

Nem vagyok Star Wars fanatikus, de párszor láttam már a filmeket, és szeretem az univerzumot, és ugye erre való a wookieepedia, hogy kipótoljon minden ismeretlent. De amúgy meg…

Rendben. Legyen. Én szívem szerint mániákusan végigvihogtam volna a filmet, de akkor nem értem, amit mondanak, mert halk volt a vetítés. Nem a cinemacitybe mentünk, olcsóbb volt a jegy, a sutyorgás így sajnos kizárva, de akkor is megérte. Láttam előtte, hogy páran írták (mindenki úgy kábé, de szépítsünk, nem láttam mindenkit), hogy kábé a 4. film másolata, de bazmeg sosem gondoltam volna, hogy ennyire. Oké, a történelem ismétli magát.

Kicsit túlságosan is ismétli magát, haha.

De nem tudom, nekem pont emiatt volt vicces. Szóval most felpörögtem, lelkes vagyok, és mondtam már? Rey nagyon menő. Juhúú, végre egy szimpatikus női főszereplő! Aki még a technikai kütyükhöz is ért! Bár amikor kitépte azt a vackot a hajóból, és teljesen százas vigyorral közölte, hogy megkerülte a… nem is tudom, mit, és egyből rátért a problémára, teljesen megértettem a facepalmot. Ha az az volt. Szerintem az volt.

De ünnepeljünk, nem egy hisztis picsa! És még harcolni is tud! Nos, úgy helye-közel szerintem, de így…

Szóval kicsit vártam már, hogy mikor akad ki valamelyik régi karakter, amikor így a gyerekek felvázolják a szituációt, hogy “ne már megint?” vagy valami. Elvégre ez majdnem ugyanaz. Ennyire nem szelektív a memóriájuk. Na? Légyszi? (Csak egyszer?)

Oké, leállok. Még mindig fel vagyok pörögve. De a film végén a drámai ácsorgást és szemezést még mindig nem értem. ^^’

Nah, élménybeszámoló vége, mielőtt még pocsolyává olvadok itt :’D

Most jut eszembe, lehet, elkezdhetném sajnálni Reyt. Úgy tűnik, az SW-univerzumban mindenki a saját kis trilógiája középső részében veszti el a karját, szóval… Rey-nek valszeg esélye sincs. Szip-szip.  (És mi ez a mánia, hogy mindenki egy sivatagban kezdi?!)

Reklámok

Szerző:

MSe

Más nevek még: Emesh. Írok, olvasok, néha random hülyeségekről, néha nem.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s